Villkor

ALLMÄNT

För att få handla i vår butik måste du vara över 18 år eller ha målsmans godkännande.

Priserna gäller endast vid beställning på farstagolf.se

Vi använder oss av Postnord Logistics och/eller DHL som transportör av din försändelse.

Frakt tillkommer på samtliga ordrar under 1500:- vid uthämtning hos närmaste postombud.

Alla priser på sidan inkluderar 25% moms om inget annat anges.

Vi reserverar oss mot eventuella felskrivningar på sidan, så som fel i produktbeskrivning, pris etc.

Alla försök till bedrägeri polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

BETALNINGSSÄTT

Betalning med Payson. Med Payson betalar du enkelt och tryggt. Välj att slutföra köpet direkt med VISA, MasterCard, Swish och internetbank eller betala i efterhand på faktura eller delbetalning. Läs mer här: www.payson.se

Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Du kan också välja att betala i efterhand på faktura eller att delbetala över 3-24 månader. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet sedan 2004. Läs mer här: www.payson.se

Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. För mer information, se nedan.

LEVERANSER

Vi levererar enbart inom Sveriges gränser. Våra leveranser skickas med Postnord Logistics occh/eller DHL till ditt närmaste utlämningsställe.

Normalt levereras ditt paket inom 3-5 arbetsdagar om vi har varan i lager.

Leveranstiden för beställningsvaror är normalt 3-7 arbetsdagar.

Vi reserverar oss för slutsålda varor. Om en vara mot förmodan skulle vara slut meddelar vi dig via mail.

Vid ej uthämtade paket debiterar vi dig med 250kr (inklusive moms) för returfrakt och hantering.

AVHÄMTNING

Behandlingstiden för avhämtningsorder är normalt 1-3 arbetsdagar.

Om du önskar hämta din vara i vår butik, så ska det göras inom 10 dagar efter att vi meddelat att din order är färdig för avhämtning.

TRANSPORTSKADOR

Alla paket som vi skickar, är försäkrade.

Vid synlig skada anmäl skadan direkt på plats. Om du upptäcker en skada när du öppnat paketet kontakta oss. 

När du återsänder varor står du själv för risken.

Om du mottagit en trasig eller felaktig vara ska du skicka den till oss, så vi kan skicka en ny till dig.

Kontakta oss så skickar vi en returfraktsedel till dig.

OM DU ÅNGRAR DIG

För att returnera en vara kontaktar du oss för att få ett returnummer. Varor som skickas till oss utan returnummer kommer inte att behandlas.

  • Kontakta alltid oss innan du returnerar en vara. 
  • Varan skall vara oanvänd och i oskadad originalförpackning, bifoga följesedel/kvitto. (Du har rätt att undersöka varan, men den måste vara i ”väsentligen oförändrat skick” enligt distans och hemförsäljningslagen, för att du ska kunna ångra köpet).
  • Ångerrätten gäller inte fullt ut om varan är specialtillverkad eller på annat sätt anpassad efter dina önskemål. Reavaror omfattas ej av ångerrätten. För varor med nedsatt pris gäller endast bytesrätt. Bytesrätten gäller i 1 månad från inköpsdatumet.
  • Efter det att vi har mottagit den returnerade varan kontrolleras den för ett godkännande. Därefter skickas en bekräftelse på mottagen retur.

GARANTI

Vi strävar efter att Du som kund ska känna dig nöjd med produkterna du köper från oss, om ett problem skulle uppstå med en produkt kontakta oss. Normalt står kunden för fraktkostnad till serviceverkstad. Kvittot på betald vara gäller som garantisedel. Spara därför alltid kvittot under garantitiden!

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

SÄKERHET

Alla betalningar sker genom Payson. 

Payson använder ett säkert system för betalningar och tillsammans med deras partners bevakas kontinuerligt alla transaktioner.

Alla korttransaktioner bygger på bankernas 3D-secure-teknik och krypteringen är 128 bitar. Utvecklingsmiljön för gränssnitt och underbyggande teknik är Microsoft’s .NET.

GDPR (General Data Protection Regulation) – Data- och personuppgiftsskydd

Personuppgiftsansvarig

I enlighet med GDPR – EU:s dataskyddsförordning krävs ditt godkännande för att samla in uppgifter om dig när du registrerar dig / handlar på farstagolf.se.

Uppgifterna samlas in och behandlas i syfte att hantera de åtaganden vi har gentemot dig som kund. Vi samlar in uppgifterna för att säkerställa och fullfölja det avtal vi har oss emellan, samt att följa upp kundrelationen.

Vi registrerar och lagrar information i våra kundregister i form av namn, eventuellt företagsnamn, e-post, adress och telefon samt information om din order. Uppgifterna lagras inte längre än nödvändigt och vi säljer inte vidare dina kontaktuppgifter.

Vi samlar endast in personuppgifter som du själv lämnar till oss när du fyller i formulär på vår webbplats, skickar e-post till oss, beställer varor eller liknande och då du själv valt att lämna informationen till oss.

Genom att registrera dig / handla på farstagolf.se godkänner du att vi lagrar dina uppgifter för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. 

Du som kund har rätt att kontroller vilken information vi lagrat om dig. Du har även rätt att få uppgifterna rättade eller raderade.

FORCE MAJEURE

I händelse av force majeure är företaget befriat från att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet.

Såsom befriande omständighet skall bl.a. anses myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof.

I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden, personalsjukdom samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.