Om oss

Farsta Golf är ett familjeföretag som startade 1997. Vi som driver företaget heter Klas Köhler och Åsa Köhler. Får väl också nämna vår dotter Nathalie, som visserligen inte jobbar i firman men som är uppvuxen med den.

Verksamheten startade i liten skala på ”kvicken” i Farsta. Där hade vi en liten shop, och bedrev utbildning. Men det växte fort och redan 1999 öppnade vi vår ”riktiga” butik på Forshagagatan. Den var på sin tid Stockholm största golfbutik!

Samtidigt med att vi hade butiken, så jobbade Klas som golfinstruktör på golfklubb + att vi även arrangerade golfresor. Resorna gick till Tunisien och Italien (Toscana)

Detta tillsammans blev naturligtsvis för mycket jobb. Av den anledningen flyttade vi till en mindre lite avskild lokal i Högdalen år 2003. Men golfresorna tog mer och mer tid, så 2006 stängde vi shopverksamheten och koncentrerade oss fullt ut på golfresor.

Samma år så började vi att som golfkonsulter bygga upp en golfavdelning på reseföretaget Detur Resor. Vi jobbade både som säljare och framförallt kanske som golfvärdar i Belek Turkiet. I Belek drev vi också golfuthyrning för våra resenärer. Golfen på Detur växte väldigt fort, och Detur är nog idag en av de största arrangörerna av golfresor. Det är vi stolta över att ha varit med om att bygga upp!